Tvoje kšandy je nyní Kus sebe!

Péruje to, zdobí to, drží to, co je to? Tvoje kšandy!

 

Kšandy mají své místo hlavně v pánském šatníku. To ale změnil originální nápad maminky Gábiny, která řešila, jak udržet kalhoty na svém místě i při náročném kolotoči s malými dětmi. Na trhu jí chyběly kšandy s dámskými motivy, tak si ušila vlastní.

Značka Tvoje kšandy umí vykouzlit individuální design šlí na míru, od ajťáka po milovníka kávy, od batolete po dědečka. Navíc jsou pohodlné, schovají „kasičku“ a zaujmou na první pohled. Jejich vizí je ukázat, že kšandy sluší také ženám a jednoduše s nimi můžete oživit svůj outfit.

dsc_1613_upr

Tři generace za strojem

Gábina se s nápadem vytvářet originální kšandy svěřila mamince Denise, společně založily značku Tvoje kšandy a obě se do šití pustily po hlavě. Rády šijí a tvoří, a tak v malé rodinné dílně vznikaly první modely pro kamarádky. Postupně se ale ozývali další známí, kteří chtěli nápaditý dárek, až si řekly, že založí e-shop. Touha po lepším šicím stroji jim nakonec přinesla i vítězství v soutěži T-mobile rozjezdy.

U nich v dílně je občas pěkně živo. To, když jim začnou pomáhat i dcery Gábiny. Starší, 5letá má už vlastní šicí stroj a skoro dvouletá připichuje špendlíky nebo se hrabe v látkách. Tvoje kšandy jsou doslova rodinná firma. Po bytě jim všude visí kšandy a po zemi se motají nitě.

DSC_0595_u 

Manažerka, ženich i sprejer nosí Tvoje kšandy

Dosud vytvořily více než 150 různých designů. Zakládají si na originalitě, která pomůže doladit styl nebo ukáže na záliby zákazníka. V jejich nabídce najdete například šle pro sportovce s motivy oblíbených sportů, komiksové kšandy nebo kšandy džínové. Na míru vytvořily třeba kšandy pro matematika se vzorečky nebo baristu s kávovými zrnky. Ušijí vám také set na míru třeba pro celou rodinu. A dokonce na ně začaly malovat. 

Tvoje kšandy nápaditě ladí i s dalšími doplňky jako jsou motýlky, tkaničky do bot, čelenky nebo barety. A jejich oblíbeným výrobkem jsou právě kšandy sladěné s motýlkem. Nově najdete také kolekce sladěné i s tričkem. Hitem jsou jejich krajkové kšandy pro ženy, brokátové pak hrdě zdobí ženichy na svatbách. Nejlepší však je, že vše vyrábějí ručně v malých edicích a vy tak nepotkáte stejné na někom jiném. V hlavě mají spoustu nápadů, tak se můžete těšit i na další novinky.

Tvoje kšandy jsou jedinečný doplněk, kterým skvěle doladíte každý outfit. Bílé tričko už tak nikdy nebude nuda.

 480-3_hipster

Velmi osobitý dárek jsou kšandy na míru

Tyhle šle jsou velmi osobitý dárek. Pokud si nevyberete z nabídky, designérky se s vámi domluví na vlastním vzoru a ušijí kšandy přímo na míru. Oproti pásku nikde neškrtí, dokážou dokonce narovnat záda, opticky prodloužit postavu, a to se určitě hodí.

A věděli jste, že mají také autorské kolekce nebo dárkový voucher.

Tak vystup z davu s Tvými kšandami!

 
 Autor: Aneta Steiglová